Pedikűr Szalon szolgáltatások

Üzletünkben kaphatók ajándékutalványok és bérletek!

Ortopédiai és házi tanácsadás után, kérésre üzletünkben tehermentesítők, bőrápolási és körömápolási termékek rendelhetőek!

Esztétikai pedikűr

Azoknak a vendégeknek ajánlott, akiknél a talpon, és a körmökön nem alakult ki még számottevő elváltozás, a talpbőrük sima, puha, bársonyos, a lábkörmök egészségesek.

Ebben az esetben a pedikűrös feladata a minimális szarusodás eltávolítása, gépi vagy kézi pedikűrös eszközökkel, körömformázás, a körömsáncok tisztítása után, igény szerint peelingezés, krémezés és a körmök lakkozása, díszítése, a láb masszírozása.

Igény szerint japán manikűr is választható, mely a polírozó anyagoknak köszönhetően, az egészséges köröm színét és fényét adja vissza, olyan hatása van, mintha francia manikűrt készítenénk.

Áraink

Talp-körömkezelés, krémezés: 2500 Ft

Gél lakk: 800 Ft

Díszítés körmönként: 50 Ft / köröm

Masszázs: 15 perc - 500 Ft

Japán manikűr: 600 Ft

Gyógypedikűr

A gyógypedikűrt igénylő vendég lábán fájdalmas bőrkeményedések, tyúkszemek alakultak ki. Esetenként a befelé növő körmök miatt válik fájdalmassá a járás, és a cipő viselése. Gyakori probléma a körmök gombásodása, melyek nemcsak esztétikai problémát okoznak, hanem több esetben a köröm elvesztéséhez is vezethetnek.

A gyógypedikűr célja, a bőrkeményedések, tyúkszemek eltávolítása, a benőtt körmök szakszerű vágása, és kiemelése. A kialakult tünetek hátterében csaknem mindig orthopédiai elváltozások állnak, melyek felismerésében is segítünk, házi tanácsadás kíséretében a szakember tehermentesítőket és egyéb speciális kezeléseket is ajánl. A tehermentesítők üzletünkben megrendelhetőek.

Áraink

  • talp-körömkezelés
  • gyógykezelés
  • krémezés
  • benőtt köröm
  • berepedezett sarkak
  • tyúkszem
  • körömprobléma

3500 Ft

Lábköröm ápolása (csak a köröm tisztítása és ápolása):
1500 Ft

SPA pedikűr

Akkor alkalmazzuk, ha a láb nem igényel sem pedikűrös beavatkozást, sem körömápolást, fő szempont a láb kényeztetése, mely történhet svédmasszázzsal, reflexológiai talpmasszázzsal, paraffin kezeléssel, peelingezéssel, bőrápolással.

Áraink

Lábfürdő, peeling, masszírozás:
1000 Ft / 30 perc

Paraffin kezelés: 2000 Ft


Reflexzónás talpmasszázs:

  • állapotfelmérés
  • arcdiagnosztika
  • talptérkép felállítása

5000 Ft / 90 perc

Callux (szike nélküli pedikűr)

Speciális módszer, amely használatakor nem kerül sor szike használatára. A bőrkeményedések, tyúkszemek oldására egy speciális termékcsaládot alkalmazunk, mely szerves anyagának köszönhetően a bőrkeményedés könnyedén feloldódik, amelynek eltávolítása után a láb tökéletesen sima lesz.

A termékcsaládhoz tartozó peeling és ápolókrémek használata után a láb bőre tökéletesen hidratált és egészségesen puha lesz.

Áraink

5000 Ft

Körömprotézis (körömhiány pótlása)

Olyan módszert foglal magában, amivel pótolhatjuk a hiányzó körmöt. Segítségével mesterséges lábkörmöt készíthetünk.

A körömpótlást a körömcsonkra építjük, amely hónapokig használható. Megoldást jelenthet a körömgombásodás utáni körömvesztés pótlására is, de azt csak abban az esetben tehetjük fel, ha a köröm már meggyógyult. Az így keletkezett mesterséges köröm, lakkozható és díszíthető.

Áraink

1000 Ft / köröm